Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

OKI Pro9541WT

Nagykapacitású nyomtató fehér festékkel

A színes eszközök mellett az OKI vállalat 5 színű LED-készüléket is kínál, amelyek a klasszikus fekete, bíborvörös, cián és sárga színek mellett fehéret is használnak a nyomtatáshoz. Az OKI Pro9541WT olyan nyomtató, amely 329 x 483 mm-es digitális transzfernyomtatási technológiát biztosít. Ez az eszköz a hordozható médiára történő digitális nyomtatásra szolgál, a nyomtatási szolgáltatásokat nyújtó vállalatok vagy egyéni kereskedők számára. Az OKI Pro9541WT nyomtató használható az üzleti élet olyan területén, ahol a nyomtatást  különféle felületű promóciós tárgyakra viszik át,mint  például kerámiára, üvegre, fára, fémre, akrilra, zománcra, de olyan textíliákra is, mint például vászon, pamut, bőr, nemez, nejlon és poliészter. . Különböző típusú papírok sem alkotnak kivételt, beleértve az 1,3 m-ig terjedő plakátokat. A magas adathordozó támogatás, a nagy formátum és az 5 színrendszer ezt a nyomtatót hatékony üzleti eszközzé teszi. A nagy, drága eszközöktől eltérően ez az olcsó modell szolgáltatási nyomtatásra is alkalmas.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: digitális 5 LED színes

Felhasználás vállalat/ háztartás: grafikai stúdió, közepes méretű vállalat

Nyomtató interfész: USB/ LAN

Funkciók nyomtató/ multifunkció: multifunkciós - elektrofotográfiai nyomtatás

Maximális nyomtatási formátum: A3

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 699 mm

Mélység: 665 mm

Magasság: 640 mm

Tömeg: 110 kg

 

Kialakítás hatalmas súllyal

A készülék nem rendelkezik pehelysúllyal és elhelyezéséhez több mint fél négyzetméterre van szükség. 91 kg-os súly mellett, fogyóeszközök nélkül(110 kg  anyaggal együtt), itt nem egy kompakt, könnyű nyomtatóról van szó. A valós tömeg jelentősen visszatükröződik az eszköz teljes szilárdságában és stabilitásában az üzemeltetés folyamán. A nagy méret ellenére kiváló ergonómiával és kellemes kialakítással rendelkezik. A fő bemeneti A3-as papíradagoló az eszköz alján található. Az opcionális papíradagoló tálca a jobb oldalon található. A nyomtató támogatja az átviteli papírra történő nyomtatást. A bal oldalon található a kimeneti papírtálca támasztó rudakkal ellátva. Elöl kinyitható fedelek vannak, amelyek alatt különálló festékkazetták vannak elrejtve. Kihagyhatatlan elem a kék háttérvilágítású választó rész és a kellően nagy kezelőpanel színes kijelzővel, vezérlőgombokkal és numerikus billentyűzettel. Alul, az elülső oldalon található egy gomb a készülék bekapcsolásához, hátul pedig csatlakozók vannak a kábelek csatlakoztatásához. Az OKI Pro9541WT nyomtató nagyon jó minőségű gyári kivitelezéssel rendelkezik. A készülék teste tömör műanyagból készül, és belül pedig ellenálló alkatrészek találhatók, amelyek garantálják a nyomtató hosszú élettartamát.

 

  

 

100%-os funkcionalitás a reklámipar számára

Ez a modell kiváló segítő a reklámszakmában, ahol transzfernyomtatás szükséges különféle anyagokra. Nagyon hatékonyan vihet át digitális sablont az átviteli papírra, majd közvetlenül a különféle promóciós cikkekre, például bögrékre, dekorációkra, pólókra vagy nyomtathat egy reklám szalagra. Pozitívum a tartós vízálló nyomtatás. A nyomtató szabványos USB-n keresztül csatlakozik, és a LAN-kapcsolatot is használhatja. Vannak speciális hálózati és biztonsági beállítások is, például MAC, IP-szűrés. Az adminisztráció során jelszóval zárolhatja a készülék beállításait. Az OKI nyomtatót egy gyors 1,2 GHz-es processzor hajtja, 2 GB RAM memóriával és 160 GB-os merevlemezzel együtt. A bemeneti adagolótálca kapacitása 530 lap és az opcionális tálca kapacitása 300 lap. A kimeneti kapacitás 530 lap írással lefelé és 300 lap felfelé.

 

Hogyan működik a nyomtatás?

Csak néhány egyszerű lépés:

- Alkosson egy grafikus képet

- Küldje el a képet a nyomtatóra

- A grafika nyomtatása egy speciális transzferpapírra

- A pólókra való átvitelhez szükséges speciális papírt ezután hőprés segítségével hozzákapcsolják a ragasztóréteghez

- Az átvitel készen áll a pólóra vagy tárgyra való ragasztásra

 

Nyomtatási sebesség és minőség

Az OKI Pro 9541WT LED nyomtató színesben a fehér színnel együtt nyomtat sötét alapfelületekre, 1200 x 1200 dpi maximális felbontással.  A bemelegedéshez szükséges idő kb. 50 másodperc a bekapcsolástól számítva, vagy 35 másodperc a készenléti állapotból való ébredés után. Az első oldal nyomtatási ideje 8 másodperc. A nyomtató 18 A4-es vagy 12 A3-as oldalt képes nyomtatni percenként, a legjobb minőségben. A készülék havi ajánlott munkaterhelése 25 000 oldal, maximális terhelés pedig legfeljebb 300 000 oldal.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás (tartós alkatrészek)

- ergonomikus kialakítás

- olcsó nyomtatás promóciós cikkek és textíliák széles skáláján

- 5 színrendszer (CMYK + fehér)

- vezérlés a kijelzővel ellátott áttekimthető kezelőpanelen keresztül

- a színszint a grafikus kijelzőn ellenőrizhető

- nyomtatási minőség, a sötét háttérre történő nyomtatás támogatása

- A3-as nyomtatás és 1,3 m-es adathordozó támogatása

- biztonsági funkciók

 

A nyomtató hátrányai

- méret és nagy tömeg

 - nyomtató ára

 

Nyomtatópatronok

Az eszköz 5 különálló színes festékkel nyomtat. Különleges fehér szín került a CMYK rendszer alapszíneihez. A festékkazetták nyomtatási kapacitása 24 000 oldal. A fehér festékkazetta kapacitása 10 000 oldal. A különleges sötétfekete szín szintén hozzájárul a nyomtatás minőségéhez.

Értékelés

Az OKI Pro 9541WT nyomtató olyan eszköz, amely alkalmas reklám szolgáltatásokat nyújtó cégek vagy kis reklámstúdiók számára. Mindenütt ahol a sebesség és a rugalmasság szükséges a grafikai tervezéstől a nyomtatásig. Nem kell semmit bonyolultan beállítani, és a nyomtatási sablon módosítása gyors és egyszerű. Egy kisebb cégen belül bonyolult lépések nélkül megváltoztathatja a nyomtatott grafikát. Ennek a modellnek a robusztus volta és mérete ellenére még mindig sokkal kisebb eszköz, mint más nagy formátumú nyomtatók, amelyek támogatják a közvetlen textíliákra történő nyomtatást. A fő előny a fehér alapon sötét háttérre történő nyomtatás és a különféle anyagokra történő nyomtatás támogatása.