Irodaszerek és iskola

Phomemo M832 hordozható nyomtató

Ha egy kis hordozható nyomtatóra van szüksége utazáshoz vagy terepen, gyorsan rájön, hogy nem nagy a választék. Csak néhány jól ismert gyártó kínál hordozható nyomtatókat is. Szerencsére vannak kisebb gyártók vagy közösségi finanszírozási kampányok is, amelyek a piacot kiegészítő projektekre és termékekre koncentrálnak. Megfizethető áron találtunk egy érdekes modellt a Phomeno cégtől, amely a kreatív nyomtatók fejlesztésével foglalkozik. Portfóliójukban többféle kereskedelmi és otthoni nyomtató is megtalálható. A közös nevező a kompakt méret és a hordozhatóság. A Phomemo M832 hőnyomtató modellre voltunk kíváncsiak. Ez az M08F hordozható nyomtató frissítése.

 

fotó forrása: phomemo

Az M832 hordozható hőnyomtató kompakt méretei (26,28 cm x 7,79 cm x 3,98 cm), súlya pedig mindössze 0,68 kg. Elfér táskában, hátizsákban és ideális szállításra. Ez a mobil nyomtató beépített, 2600 mAh kapacitású újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Támogatja a vezeték nélküli Bluetooth interfész és USB-kábel segítségével történő csatlakozást. A készülék nem csak kompakt, de kellemes modern dizájnnal is rendelkezik. A téglalap alakú, finoman lekerekített élekkel rendelkező központi vezérlőpanel kék háttérvilágítású LED-szalaggal és többfunkciós gombbal egészül ki. A jobb oldalon található az USB-C port és a reset gomb. A nyomtató hátulján van egy bemeneti nyílás a normál és a hajtogatott papír számára, kinyitva pedig egy tálca található a tekercspapír számára. Az elülső oldalon van egy nyílás a papírkimenethez. A nyomtató 5 színváltozatban kapható: fehér, fekete, régi rózsaszín, szürke és lágy lila színben.

 

fotó forrása: phomemo

 

A régebbi modellhez képest újdonság az 5 méret és 3 féle papír támogatása. Az M832-es modell képes nyomtatni (53 mm), (80 mm), (110 mm), A4 és 8,5" x 11" méretű papírra. Az M832 tintamentes nyomtatóval nyugtát, szerződést, fényképeket, képeket, magazinokat, üdvözlőkártyákat, tanulmányi jegyzeteket, listát, címkéket, hosszú transzparenst, kifestőkönyveket és egyéb dokumentumokat tud nyomtatni. Alkalmas otthonra, távmunkára, diáknak, barkácsolónak vagy értékesítési képviselőnek, valamint terepen működő vállalkozásoknak.

 

 

fotó forrása: phomemo

 

Kiváló kompatibilitás és kiváló teljesítmény jellemzi a Phomemo M832 hordozható hőnyomtatót. A nyomtató kompatibilis Android és iOS telefonokkal (Bluetooth-on keresztül), Windows 10/11 és macOS laptopokkal (USB-kábelen keresztül). A 300 dpi felbontásnak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a nyomat nem lesz éles vagy elmosódott. A nyomatok nagyon jó minőségűek.

Ezzel a hordozható eszközzel bárhol nyomtathat anélkül, hogy kábelek korlátoznák. Feltöltött akkumulátorral 160 nyomatot nyomtathat. A Phomemo alkalmazás segítségével gyorsan és kényelmesen nyomtathat mobileszközéről. A Phomemo mini tekercshez csatlakoztatva (nincs tinta, és sokféle címkét támogat) rögzítheti munkáját, tanulmányait és különféle érdeklődési körét vagy hobbit, és kinyomtathatja azokat. Az alkalmazásban szabadon szerkesztheti a dokumentumokat nyomtatás előtt, bármilyen szöveget, képet, hangulatjelet, táblázatot és QR-kódot beilleszthet. A vízszintes és függőleges nyomtatás is támogatott. A Phomemo az Ön virtuális asszisztensévé válhat, ahol és amikor szüksége van rá.