Irodaszerek

Polaroid PlaySmart 3D Printer

Ha ezidáig úgy látta, hogy a 3D nyomtatók csúnya megjelenésűek, igényes beállításokkal és vezérléssel, itt az idő a nézete megváltoztatására. A Polaroid PlaySmart 3D nyomtató olyan termék, amely meggyőzheti Önt az ellenkezőjéről. Ez egy stílusos 3D nyomtató otthoni vagy iskolai felhasználók számára. Az intuitív Polaroid Prep szoftver lehetővé teszi a modellek letöltését és importálását, valamint egy gombnyomással történő nyomtatását. A modellek a beépített 2 GB -os memóriában tárolhatók, ami biztosítja a későbbi gyártást. Pozitívum a Polaroid PlaySmart 3D nyomtató mobil alkalmazás segítségével történő vezérlésének módja. Ha szívesen kísérletezik a 3D nyomtatással, de mindig elriasztották az inkompatibilis anyagok vagy bonyolult szoftverek, a Polaroid PlaySmart 3D nyomtató nagyszerű választás.

Az objektumok tervezése és nyomtatása még soha nem volt ilyen egyszerű a Polaroid PlaySmart 3D nyomtatóval. Csatlakoztathatja a nyomtatót a felhőtárolóhoz, és ezenkívül teljesen kompatibilis bármilyen anyaggal és számos szoftverrel. Egy másik pozitívum a PlaySmart alkalmazással történő mobil eszközökről vagy táblagépekről történő nyomtatás támogatása, így távolról is nyomtathat.

 

Rövid jellemzők

3D nyomtatási technológia: FDM

Nyomdai anyagok: PETG, PLA, P-Wood

Szál átmérője: 1,75 mm

Nyomtatási térfogat: 120 x 120 x 120 mm

Min. rétegvastagság: 0,05 mm

Max. rétegvastagság: 0,3 mm

Nyomtatási lehetőségek: számítógépről USB 2.0, WiFi, SD kártya segítségével

Tömeg: 5 kg

Nyomtatófejek száma: 1

Kijelző: igen (3,5 hüvelykes érintős)

 

A Polaroid PlaySmart jellemzői

A PlaySmart számos 3D -s anyaggal működik, beleértve az ABS -t, a PLA -t, a nejlont és még sok mást. Fűtött üveglappal rendelkezik, amely biztosítja, hogy a nyomatok szilárdan tapadjanak. A PlaySmart akár 120 mm x 120 mm x 120 mm méretű objektumokat is képes nyomtatni. A csatlakozás Wi-Fi-n keresztül biztosított, így javaslatokat küldhet vezeték nélkül a beépített színes érintőképernyőre.

 

 

Bár a Polaroid PlaySmart 3D nyomtatónak csak egy extrudere van, könnyen nyomtathat modelleket több színben. Ha a További színeket választja a Polaroid SmartPrep programban, akkor előre megadhatja a százalékos pontokat vagy a magasságokat mm -ben azon a típuson, ahol a nyomtató automatikusan leáll, így a szálat másik színre válthatja. A fájl mentésekor a szoftver pontosan megmondja, mennyi ideig tart a nyomtatás, és mennyi anyagra lesz szüksége. A pontos tartó és a Polaroid szál súlyának használatával elegendő szálat tud biztosítani a nyomtatáshoz, ami azt jelenti, hogy a modell nyomtatásának közepén soha nem fog kifogyni az anyagból.

A PlaySmart alkalmazás lehetővé teszi a nyomtatást bárhonnan, ahol van internetkapcsolat. A terveket is mentheti, így újra felhasználhatja a 3D -s terveket, és megoszthatja azokat másokkal. Kompatibilis a legtöbb szabványos szoftverrel, beleértve az Acrylicet, az Autodesk Inventort és az AutoCAD -et.

 

 

A PlaySmart támogatja az iOS, Android és Windows eszközöket, így nyomtathat laptopjáról vagy táblagépéről. A beépített érzékelők figyelik az extruder rostszintjét, és bármilyen probléma esetén automatikusan szüneteltetik a nyomtatót. Automatikus kalibrálási módot is tartalmaz, amely minden nyomtatási méretnél egyenletes nyomtatási minőséget biztosít.

 

Polaroid PlaySmart mobil alkalmazás

Modelleket küldhet nyomtatásra, nyomon követheti a nyomtatást, és irányíthatja a nyomtatót a Polaroid PlaySmart alkalmazással. Ingyenesen letöltheti a Google Play Áruházból (Android) vagy az App Store -ból (iOS).

- Csatlakoztassa Polaroid Play Smart alkalmazását a nyomtatóhoz a felhőalapú technológia segítségével

- Csatlakozzon több nyomtatóhoz egy alkalmazásból

- A csatlakoztatás után egyszerűen válassza ki a nyomtatni kívánt modellt a mobileszközéről

- Nyomon követheti a nyomatokat az alkalmazáson keresztül

 

Előnyök

- kompatibilitás az anyagok széles skálájával

- kompatibilitás a legtöbb szoftverrel

- intuitív kezelés a 3,5 hüvelykes érintőképernyőn keresztül

- nyomtatótervező szoftver támogatása

- FDM nyomtatási technológia

- nyomtatási térfogat 120 x 120 x 120 mm

 

Hátrányok

- tartalék fúvókák nem vásárolhatók (3 db van a csomagban)

Értékelés

A Polaroid PlaySmart 3D nyomtató nagyszerű választás azok számára, akik szeretnék leegyszerűsíteni és felgyorsítani a 3D nyomtatás használatát. A nyomtató kényelmes érintőképernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a nyomtatás vezérlését bárhonnan, és a tervek letöltését közvetlenül a telefonjáról vagy táblagépéről. Könnyen használható szoftverrel is rendelkezik, amellyel percek alatt elkezdheti használni ezt a technológiát. A Polaroid PlaySmart 3D nyomtatót a könnyű használat és a kényelem érdekében tervezték. Kényelmes használati élményt biztosít. A csomag 3 db tartalék fúvókát, egy 1 kg-os 1,75 mm-es PLA szálas korongot, egy 12 V-os tápegységet, egy elemes orsótartót tartalmaz digitális számlálóval és magát a 3D nyomtatót.