Samsung Xpress M2070 többfunkciós nyomtató áttekintése


Samsung Xpress M2070

A televízió, audio-video berendezések és mobil eszközök gyártása mellett a Samsung a nyomtatók és a multifunkciós eszközök piacán is gyorsan megalapozta magát. A Samsung Xpress M2070 modell a nagyon népszerű nyomtatók sorához tartozik. Ez a modell alkalmas háztartások és kisebb irodák számára. Ez egy lézeres multifunkciós készülék fekete-fehér nyomtatáshoz.

 

Rövid jellemzők

Többfunkciós lézernyomtató/ fekete-fehér nyomtatás/ A4/ USB/ Google Cloud Print

 

Formatervezés

Ennek a modellnek a modern ergonomikus kialakítása és a kompakt méretei alkalmasak egy kisebb irodához, valamint egy diákasztalra is. A vizuálisan kellemes eszköz az előlapon kényelmesen vezérelhető, ahol a gombok mellett egy kis kétsoros kijelző is található. Ugyanolyan jó hozzáférés van a bemeneti adagolótálcához. A Samsung Xpress M2070 egy nagyon elegáns eszköz, amely nem sok helyet foglal el, és jó ár-teljesítmény- minőség arányt is kínál.

Funkciók

Ez a multifunkciós nyomtató a funkcióival sem okozott csalódást. Minőségi nyomtatást kínál 1200 x 1200 dpi felbontással,  azonos felbontású szkennert, amellyel akár 4800 x 4800 dpi-t is elérhet, valamint másolást. Hiányzik viszont a kétoldalas nyomtatás és a hálózati vagy vezeték nélküli csatlakozás. Ezt a hiányosságot némiképp megmenti az a képesség, hogy a Google Cloud Print szolgáltatással nyomtathat és szkennelhet azzal a lehetőséggel, hogy a beolvasott dokumentumokat és képeket közvetlenül mobiltelefonra küldheti.

Nyomtatási sebesség és minőség

Ez a multifunkciós nyomtató percenként 20 oldalt nyomtat A4-es méretig, és a bemeneti adagolótálca kapacitása 150 papírlap. A  kimeneti tálca kapacitása 100 lap. Az első oldal nyomtatási ideje 8,5 másodperc, és a maximális havi nyomtatási leterheltség eléri a 10 000 oldalt.

 

A nyomtató előnyei

- ergonomikus kialakítás

- kompakt méretek

- minőségi nyomtatás

- többfunkciós eszköz (nyomtatás, másolás, szkennelés)

- egyszerű kezelés

- személyi iratok másolása

- több oldal másolása egy lapra

- szkennelés e-mailbe

- Google Cloud Print

 

A nyomtató hátrányai

- csak fekete-fehér nyomtatás

- LAN hiánya

- Wi-Fi hiánya

 - viszonylag kicsi kijelző

-  szlovák nyelv hiánya

- valamivel nagyobb zaj

 

Nyomtatópatronok

Eredeti tonerkazetta

A Samsung Xpress M2070 lézer technológiát használ a fekete-fehér nyomtatáshoz. Ennél a modellnél az eredeti MLD-D111S fekete tonerkazetta 1000 oldal nyomtatási kapacitással vagy az MLD-D111L 1800 oldal kapacitással rendelkezik.

Prémium TonerDepot márkájú festékkazetta

Ha sokat nyomtat, és a 100% -os minőség megőrzése mellett szeretné csökkenteni a nyomtatási költségeket, akkor a Premium TonerDepot termékcsaládnál vásárolhat  márkás tonereket.

Alternatív festékkazetta

A legnagyobb megtakarítás érdekében a Samsung Xpress M2070 számára vásároljon fekete, alternatív festékkazettákat, amelyek nyomtatási kapacitása megegyezik az eredeti vagy a prémium tonerekkel. Teljes mértékben kompatibilisek ezzel a multifunkciós nyomtatóval és megfelelnek a nemzetközi szabványoknak.

 

Értékelés

 A Samsung Xpress M2070 multifunkciós nyomtató jó választás az igénytelen felhasználók számára, akiknek minőségi nyomtatásra, másolásra és szkennelésre van szükségük. Előnyei az alacsony nyomtatási költségek és a magas nyomtatási hatékonyság nagy mennyiségnél. Pozitívan értékeljük a modell kialakítását, és kiváló megoldás egy több tanulóval rendelkező család számára. Ez a modell még egy kis irodában sem okoz csalódást, bár ez némi kompromisszummal jár. Egy kisvállalkozásnál a hálózati kapcsolat hiánya jelentős hátrányt jelenthet. Pozitívumként említjük, hogy ehhez a nyomtatóhoz nagy a választék az alternatív festékkazetták közül, amelyekkel tovább csökkentheti költségeit.

Tipp az Ön számára

Festék megtakarítást a Samsung Easy Eco Driver szoftver használatával érhet el, amellyel a gyártó akár 20% -os festéktakarékosságot garantál Önnek.

 

 

Infoline (HÉ-PÉ: 8:00-15:30)