Irodaszerek

Teszteltük a Canon Pixma MG5650 multifunkciós készüléket

Canon Pixma MG5650

A Canon Pixma MG5650 többfunkciós fotónyomtató kiváló teljesítmény, nyomtatási minőség és ár arányban van jelen a piacon. Öt különálló tintapatront tartalmaz, amelyek szükség szerint önállóan cserélhetők. A duplex nyomtatást, valamint a Wi-Fi-t, a modern Pixma Cloud Link interfészt és a Pixma Printing Solutions technológiát is tartalmazzák.

 

Rövid jellemzők

Tintasugaras fotónyomtató/ többfunkciós készülék/ A4/ WiFi/ duplex/ PictBridge/ Google Cloud Print/ Apple AirPrint/ Pixma Cloud Link/ Pixma nyomtatási megoldások

 

Formatervezés

A kialakítás és a kompakt méretek jelentik a fő vonzerejét ennek a nyomtatónak az otthoni irodához. Az általános gyári feldolgozás kiváló minőségű. A telepítés problémamentesen folytatódik, és a bekapcsolás után a kijelző világít, jelezve, hogy a védőelemet eltávolították. A menüben történő navigálás intuitív, a megjelenített műveletek közvetlenül a kijelzőn láthatók, és a kijelző jobb oldalán található gombokkal navigálhat a menüben és megerősítheti. Beállíthatja azt a nyelvet, amelyen a menüt szeretné elérni, ellenőrizni a tintát és betölteni a papírt az alján lévő tálcába, minden nagyon intuitív, és mindenki tudja használni ezt a nyomtatót. Az irányítás és az általános felhasználói kényelem pozitív értékelést érdemel.

 

Funkciók

Funkcionálisan ez a nyomtató meg fogja lepni, és értékelni fogja nemcsak dokumentumok, hanem fényképek és prezentációk kiváló minőségű nyomtatásához való széles körű felhasználási lehetőségeit. A Wi-Fi csatlakoztatás, valamint az okostelefonról és táblagépről történő nyomtatás zökkenőmentesen működik. Még vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is Wi-Fi-vel rendelkező fényképezőgépről, közvetlenül a csatlakozás után kinyomtathatja a fényképet. A Wi-Fi-n keresztül történő beállítás egyszerű, és gyorsan megszereti a vezeték nélküli nyomtatást. Hátránya a magasabb zajszint, de a normál háztartási nyomtatásnál ez nem jelent jelentős hibát (a zajszint még mindig nagyon jó az ezen árcsoport többi nyomtatójához képest). Előnye, hogy a nyomtatónak éjszakai csendes módja is van.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtató felbontása 4800 × 1200 dpi, öt  különálló tintapatronja van, és csak azt kell kicserélnie ami elfogyott. Lehetőség van az opcionális XL tinta használatára is. A nyomtatás nagyon jó minőségű, és a fekete-fehér nyomtatás sebessége kiváló, a színes tintánál ez egy kicsit rosszabb, de még mindig nagyon szép értékei vannak. A meglepetés a papíradagoló hiánya. A papír alul van betöltve a fiókba, de csak kis számban, még akkor is, ha a gyártó legfeljebb 100 darabot ad meg. A nyomtató nem rendelkezik nagy kapacitású adagolótálcával. Ezért kell gyakrabban papírt betöltenie.

 

A nyomtató előnyei

- dokumentumok, fényképek és prezentációk nyomtatása

- Duplex

- nagy nyomtatási felbontás

- nyomtatás a felhőből

- szkennelés közvetlenül e-mailbe

- fejlett funkciók

- különálló utántöltések

- Wi-Fi támogatás

 

A nyomtató hátrányai

- normál módban kissé zajosabb

- hiányzik a nagy kapacitású adagolótálca

Nyomtatópatronok

A nyomtató öt különálló, CLI - 551 C/ M/ Y/ BK és PGI-550 jelöléssel ellátott tintapatronral rendelkezik. A szokásos 300 oldalas patronméreten kívül XL patronokat is használhat, amelyek kapacitása legfeljebb 500 oldal.

Eredeti patronok a Canon Pixma MG5650 nyomtatóhoz

Az előnyben részesített megoldás a CMYK négycsomagolás

Eredeti CMYK Multipack a Canon Pixma MG5650 nyomtatóhoz

Ha ehhez a nyomtatóhoz alternatív patronokat választ, akkor nem csak a vonzó ár fogja meglepni, amely csökkenti a költségeit, hanem a klasszikus és az XL méretű változatos gazdag kínálat is. Választhat három-, négy- és ötcsomagolás között, fekete tintával ellátott XL patron hozzáadásával. A patronon kívül kiváló minőségű tintapatronok is kaphatók 100 ml-es költséghatékony csomagolásban.

Alternatív patronok a Canon Pixma MG5650 nyomtatóhoz

Alternatív Multipack CMYK csomagok a Canon Pixma MG5650

Az alternatív utántöltetek előnye

100% -os minőségmegőrzés

100% színhűség

Költségcsökkentés (akár 80% megtakarítás)

A kompatibilis patronokkal történő nyomtatás eredménye megfelel az eredetinek, így jelentősen csökkenti a költségeket.

 

Értékelés

A Canon Pixma MG5650 többfunkciós tintasugaras fotónyomtató a piac egyik legjobb nyomtatója, megfizethető áron, rengeteg funkcióval. A nyomtatás, a másolás és a szkennelés nagyon jó szinten vannak. Öt különálló tintapatron és kellemes felhasználói kényelem a kezelés során pozitív értékelést érdemel. Az egyetlen dolog, amit itt kritizálhatunk, az a kissé magasabb zajszint normál üzemmódban és a nagy kapacitású adagolótálca hiánya. Otthoni használatra fekete-fehér és színes nyomtatáshoz egyaránt jó választás.

 

Tipp az Ön számára

Csendes üzemmódba kapcsolásával csökkentheti a zajt.