Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Top 3 – lézernyomtatók

Elmúltak már azok az idők, amikor a lézernyomtatók csak szórványosan jelentek meg az üzletekben. Manapság a lézernyomtatók és a multifunkciós készülékek a legkeresettebb nyomtatóeszközök. Hatékony teljesítményt nyújtanak nagy nyomtatási feladatokhoz, kiváló sebességgel, miközben nagy mennyiségű tonert tartalmaznak, amelyek képesek kinyomtatni 8000 vagy annál több oldalt is. A legtöbb esetben nem hiányzik egy praktikus vezeték nélküli kapcsolat, amely több felhasználó számára lehetővé teszi a dokumentumok gyors nyomtatását. Lézernyomtató vásárlásakor fontos megkérdezni, szükség van-e színes nyomtatásra, vagy pedig csak monokróm nyomtatóra van szüksége. Ezek a modellek kiváló teljesítményarányuk, nyomtatási minőségük és elfogadható áraik miatt a legkelendőbb modellek közé tartoznak.

 

Samsung SL-M2026W

A Samsung SL-M2026W monokróm lézernyomtató kis irodákhoz, otthonokhoz alkalmas modell, és a diákok körében is nagyon népszerű. Kiváló teljesítmény és ár arány mellett kap egy viszonylag gyors nyomtatót, amely nagyon jó minőségű, lézer technológiával nyomtat, 1200 x 1200 dpi felbontással. Percenként 20 oldalt nyomtat, maximális A4-es méretben, és az első oldal kimeneti ideje körülbelül 8,5 másodperc. A kézi kétoldalas nyomtatás sem hiányzik, amely csökkentheti a papírfogyasztást. A kis méret (215 x 331 x 178 mm) (mélység, szélesség, magasság) nem csökkentette az eszközök papíradagoló méretét.

Ezek a következők: 150 lap az bemenethez és 100 lap a kimenethez, ami elegendő háztartásokhoz és a kisebb irodákhoz. A havi leterhelés akár 10 000 oldal is lehet. Kiváló a nyomtatási minőség, és ha fekete-fehér dokumentumokat és könnyű fekete-fehér grafikákat nyomtat, akkor nem fog csalódni. 1000 oldalt nyomtathat egy fekete lézerfestékkel (MLT-D111S). A nyomtató támogatja az Easy Eco Driver lézertechnológiát a nyomtatási költségek csökkentése érdekében. Ami a csatlakoztatást  illeti, gazdag, és nincs semmi kényelmetlen dolog a használatában, valamint a mobil eszközökről történő nyomtatásában. A klasszikus USB-kábelcsatlakozáson kívül az eszközt Wi-Fi-n keresztül is csatlakoztathatja, és a gyorsítás érdekében WPS-gombbal is rendelkezik. A mobiltelefonról történő nyomtatás még soha nem volt ilyen egyszerű és kényelmesebb, mint az NFC technológiával, amely ennél a modellnél is megtalálható. A kompakt méretek, a kellemes kialakítás, a gazdaságos és kiváló minőségű fekete-fehér nyomtatás, a kiváló csatlakoztathatóság és a megfizethető ár miatt ez a lézernyomtató-modell az egyik legnépszerűbb. Ez a modell Samsung SL-M2026 megjelöléssel, Wi-Fi nélküli verzióban is megvásárolható.

 

Előnyök

- kiváló minőségű fekete-fehér nyomtatás

- egyszerű vezérlés

- gazdag kapcsolat

- kis méretek

 

Hátrányok

- nyomtatási sebesség (elegendő háztartáshoz)

 

HL-L2365DW Brother

A fekete-fehér lézernyomtatás másik modellje a Brother HL-L2365DW nyomtató. Ha gyors, kiváló minőségű, olcsó nyomtatásra van szüksége kis- vagy középvállalkozáshoz vagy otthoni felhasználói csoporthoz, és nincs szüksége színes nyomtatásra, a Brother HL-L2365DW az egyik megfelelő jelölt. Ez a modell népszerű a felhasználók körében, kompakt méretei és kiváló nyomtatási sebessége miatt, kiváló minőségben. Nyomtathat 2400 x 600 dpi felbontással, maximális A4 formátumban, 30 oldal / perc sebességgel. Az első nyomtatás ideje körülbelül 8,5 másodperc. A modell havi terhelése akár 10 000 oldal. Van automatikus kétoldalas nyomtatás és egy 250 lapos adagolótálca a hatékony nyomtatáshoz gyakori papír betöltése nélkül. A Brother HL-L2365DW nyomtató fekete lézerfestékkel (TN-2310 / TN-2320) van jelölve, 1200/600 oldalas kapacitással a nyomtatáshoz. Amellett, hogy USB-n keresztül kábellel csatlakoztatja a számítógépet, az eszközt Ethernet-kábellel csatlakoztathatja a hálózathoz vagy Wi-Fi-n keresztül. A Brother HL-L2365DW monokróm lézernyomtató kényelmes működést, kompakt méretet, jó teljesítményt és magas nyomtatási minőséget kínál megfizethető áron.

 

Előnyök

- egyszerű telepítés

- minőségi nyomtatás

- kis méretek

- alacsony zaj ECO módban

- kiváló csatlakoztathatóság

 

Hátrányok

- kissé lassabb automatikus kétoldalas nyomtatás

 

HP Color LaserJet Pro M252DW

A HP Color LaserJet Pro M252DW színes lézernyomtató kiváló minőségű fekete-fehér és színes dokumentumok alacsony nyomtatási költségekkel történő nyomtatásához meglepi Önt a nyomtatás gyors megkezdésével, miután alvó üzemmódból ébredt. Az első oldal kinyomtatása színesben13 másodpercig tart, a fekete-fehér nyomtatás pedig 11,5 másodpercig. 18 oldalt nyomtat percenként A4-es papírra  fekete-fehérben és színesben egyaránt. A nyomtatási minőség 600 x 600 dpi felbontással kiváló élességgel meglepő. A többcélú adagolótálca kapacitása belépésnél 150 lap és a kilépésnél pedig 100 lap. Az automatikus kétoldalas nyomtatás magától értetődő. A megfelelő memória segíti a nyomtatási feladatok kezelését. Még a csatlakoztathatóság sem okoz gondot. A számítógéphez USB-kábellel történő csatlakoztatást kiegészíti az Ethernet-kábel hálózathoz való csatlakoztatásának lehetősége, és ma is várunk egy vezeték nélküli kapcsolatot Wi-Fi-vel, amivel ez a modell rendelkezik. A nyomtató előnyei a kényelmes mobil nyomtatásvezérlés vagy az egyszerű, intuitív kezelés a színes érintőképernyőn keresztül. Ha közvetlenül az USB-kulcsról kell nyomtatnia a dokumentumokat, akkor a bemeneti USB-eszközökhöz használhatja a gyors USB-portot. Az ajánlott havi nyomtatási mennyiség 250–2 500 oldal, a havi maximális leterhelés pedig 30 000 oldal. A nyomtató nyomtathat papírra (irodai, füzet, színes, fényes, nehéz, levélpapír, világos, fényképészeti, sima, előre nyomtatott, perforált, újrahasznosított, durva), átlátszó fóliákra, címkékre, borítékokra és kartonpapírra. A nyomtatáshoz fekete festéket (CF400A / CF400X) és színes lézerfestékeket (CF401A / CF402A / CF403A) használunk. Ez a lézernyomtató modell kellemes, modern kivitelű, jó teljesítményű és kényelmes kezelést mutat. Gyors és jó minőségű nyomtatást kínál gazdag csatlakoztathatósággal és az egyetlen hátránya egy kissé magasabb ár.

 

Előnyök

- kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás

- kiváló csatlakoztathatóság

- USB nyomtatás

- kényelmes kezelés az érintőképernyőn (a patron állapot kijelzése)

 

Hátrányok

- papírtálca (csak 150 lap)

- lassabb nyomtatás Eco módban

 

Mindezek a lézernyomtatók a népszerű modellek közé tartoznak, amelyek maguktól a felhasználóktól jó értékelést kapnak. Bár nem tartoznak a legjobbak és a leggyorsabbak közé, amelyeket a piacon találhat, teljesítményük, minőségük, megfizethető áruk és felhasználói elégedettségük szempontjából vezető szerepet játszanak.

Tipp az Ön számára

A nyomtatási költségeket csökkentheti az automatikus vagy kézi kétoldalas nyomtatással, valamint az alternatív prémium márkájú toner használatával.