Irodaszerek

Új generációs DTG nyomtató - EPSON SureColor SC-F2100

EPSON SureColor SC-F2100

Az Epson többször is meglepte a nyomtatási ágazatot innovációkkal. Nemcsak háztartásbeli és üzleti nyomtatókkal, hanem nagy teljesítményű öko-nyomtatókkal járult hozzá a piachoz jó áron. A PaperLab eszköz is az Epson műhelyéből származik, amellyel tiszta papírt tud  készíteni a már használt papírból a további nyomtatáshoz. Legújabban a cég új DTG nyomtatót hozott a piacra. Ez kiváló minőségű színes nyomtatást tesz lehetővé a pamut hordozók széles skálájára. Fotókat, képeket, logókat vagy bármilyen grafikát nyomtathat pólókra, pulóverekre, táskákra és egyéb szövetekre. A nyomtató lehetőségeinek kitűnő kihasználását látja a gyártó a reklámban és a marketingben. Például promóciós pólók nyomtatásához, különféle termékek reklámozására.

Az Epson SureColor SC-F2100 címkével ellátott DTG (Direct to Garment) nyomtató a régebbi SureColor SC-F2000 modell utódja. Az új modell számos fejlesztést kapott. A teljesítmény javult a sebesség és a nagyobb megbízhatóság szempontjából. A pont kisebb méretű ábrázolása révén nőtt a részletesebb minőség több funkció kapcsán, valamint a Garment Creator szoftver támogatása is, amely közvetlenül az Epson-tól származik, a szélesebb körű szolgáltatások és előnyök érdekében a csomagban található. Használja saját kreatív nyomtatási mintáinak létrehozásához. További fejlődést az automatikus karbantartási mód jelent, tisztítófolyadék-patron hozzáadásával, amely jelentősen javítja a karbantartási ütemtervet.

 

Az Epson SureColor SC-F2100 jellemzői

 

- színes nyomtatás 5db 600 ml-es UltraChrome tintával

- CMYKW tinták (cián, bíbor, sárga, fekete és fehér tinta)

- 1400 x 1 400 dpi nagy felbontású fehér tinta (1 400 x 720 dpi színes tinták)

- Kettős nyomtatási mód fehér és CMYK színben

- élénk színek és repedésálló fehér tinta

- PrecisionCore TFP nyomtatófej

- javított tintakeringés a gyors indításért

- 25 mm vastagságú szövetekre nyomtatás (0,5 mm-es lépésekben állítható)

- Opcionális textil rögzítő párna a nyomtatási asztalon a jobb tapadás érdekében

- továbbfejlesztett Enhanced Garment Creator szoftver (egyedi nyomtatási mintákhoz)

- az UltraChrome DG tinta OEKO PASSPORT tanúsítvánnyal rendelkezik (Oeko-Tex Standard 100 tesztbizonyítvány)

- 3 alapvető nyomtatási mód (gyors mód, kiváló mód és legkiválóbb mód)

- 6 nyomtatási mód (beleértve a fehér kiemelési módot)

- széles színtartomány

- Ethernet és USB kapcsolat

- gazda USB

 

Hirdesse márkáját a pólóján

Ennek a nyomtatómodellnek a célcsoportját a kis- és közepes méretű reklámcégek, amelyek reklámmal foglalkoznak, valamint a pólók vagy más nyomtatott textíliák gyártóinak és kiskereskedőinek a csoportja alkotja.  Hasonlóképpen azok a vállalatok, amelyek márkájukat a piacon láthatóvá akarják tenni. A SureColor F2100 50% pamut / 50% poliészter és 100% pamut keverékére képes nyomtatni. Ezzel a nyomtatóval a közvetlen lenyomattal a textíliára a tervezésben rejlő kreativitás lehetőségei korlátlanok.

A SureColor SC-F2100 DTG nyomtató hamarosan megvásárolható lesz az Epson-tól, de a viszhangja nagyon jó. A nyomtató korábbi generációjával összehasonlítva ez jelentős lépés előre. A gyártó ajánlott kiskereskedelmi ára ÁFA-val 15 594 €. A szlovák piacon még nem jelent meg egy  eladó ajánlatában sem.