Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Újdonságok Epson SureColor SC-V7000 és SureColor SC-R5000 / SC-R5000L

Epson SureColor SC-V7000

Az Epson első UV LED síkágyas nyomtatója

Az Epson vállalat bemutatta őszi újdonságait, amelyekkel kiegészítette a nagyformátumú nyomtatómodellek választékát.    Az egyik újítás az UV síkágyas nyomtató. Az Epson SureColor SC-V7000 elsősorban azokat a gyártókat és nyomtatószolgáltatókat célozza meg, akiknek bővíteniük kell kínálatukat és kiváló minőségű UV-nyomatokat kell készíteniük. A SureColor SC-V7000 az első UV LED lapjelző(signage) nyomtató, amely a díjnyertes Epson SureColor SC-S jelzőnyomtató sorozat sikerére épít. Kiváló minőségű, gyors és megbízható eredményeket biztosít a különböző hordozók széles skálájában: üveg, műanyagok, fém, kő és fa.

Az új Epson SureColor SC-V7000 modellt úgy tervezték, hogy kielégítse a mai gyártók igényeit, akiknek kiemelt fontosságú a gyártás felgyorsítása és a teljes tulajdonjogi költségek csökkentése, anélkül, hogy a kimenet minőségén rontanának. Együttműködik az Epson Micro Piezo nyomtatófejekkel, egy új, tíz darabos eredeti festékkészlettel kombinálva, amely alapkivitelben szürkét, vöröset, fehéret és lakkot tartalmaz. Ez biztosítja a pontos színvisszaadást a bonyolultabb kevert kimeneti színeknél.

Az újonnan kifejlesztett, 10 színű, ciánkék, bíborvörös, sárga, fekete, világos cián (világos), világos bíborvörös (világos), piros és szürke tintakészlet hozzájárul a nagyon alacsony szemcsemérethez. A piros színnek köszönhetően a nyomtatás kiterjesztett színtérrel rendelkezik, és élénkebbnek tűnik. A matt vagy fényes lakk szintén hozzájárul a kimenet javításához.

 

fotó forrás: epson.com

 

A modell alapfelszereltségében 4 zónás vákuumrendszerrel van ellátva, így az eszközkezelő csak az adott nyomtatási munkához szükséges teret használja fel. Ez azt jelenti, hogy a 2500 x 1250 mm-es munkafelület négy vákuumzónára oszlik. A nyomtatott anyag vastagságának meghatározása és beállítása (legfeljebb 80 mm) automatikusan történik. Alapértelmezés szerint a nyomtató ionizátorral van felszerelve, amely eltávolítja a statikus elektromosságot az anyagból, hogy minimalizálja a nyomtatási hibák valószínűségét. Egy másik jellemző a regisztrációs csapok, amelyek meghatározzák az adathordozók helyzetét a könnyebb használat, a hatékonyság és a termelékenység érdekében. Az Epson Edge Print RIP szoftver az UV síkvezérlő egységgel együtt lehetővé teszi a felhasználó számára a nyomtatás felgyorsítását és az ismétlődő kiváló minőségű nyomatok készítését.

Ez a lapos UV-nyomtató lehetőséget kínál legfeljebb 2,5 x 1,25 m-es formátumú nyomtatásra, akár 80 mm vastag hordozók széles választékára, beleértve az akrilt, polikarbonátot, PVC-t, üveget, alumíniumot, fémet, poliésztert és hablapokat., követ és fát.

 

Rövid jellemzők

- 10 színű tintakészlet (emellett világos ciánt, világos bíborvörös, szürke színt tartalmaz, ennek köszönhetően alacsony szemcseméretet és vöröset kínál a fényes és jellegzetes nyomtatáshoz)

- nagy sebességű nyomtatás fehér tinta és lakk használata esetén is a nyomtatófej egyedi elrendezésének köszönhetően (a további tinták lehetőséget nyújtanak a speciális nyomatok javítására a termelékenység csökkenése nélkül)

- maximális nyomtatási méret: 2500 x 1250 mm (szélesség x magasság)

- 4 zónás vákuumrendszer

- regisztrációs csapok az egyszerű és rögzített elhelyezéshez

- a hordozó maximális vastagsága 80 mm automatikus kiválasztással és a magasság beállításával

- az ionizátor (standard) korlátozza a statikus töltést, ami nyomtatási pontatlanságokat okozhat

- hangolt Epson Edge Print RIP szoftver

 

Az Epson kijelenti, hogy a nyomtató nagy hangsúlyt fektet a minőségre. Egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, hogy kiemelkedjen a felirat nyomtatás piacán, kibővítve az Epson kínálatát. Ez a tartós és megfizethető UV LED nyomtató gyorsan és kiváló minőségben képes nyomtatni sokféle hordozóra. Az Epson SureColor SC-V7000 az első nagy formátumú UV-nyomtató, amellyel az Epson vállalat belépett az UV síkágyas felirat(signage) nyomtatók piacára.

Ez a meglehetősen robusztus felirat nyomtató ez év végén már megvásárolható lesz (csak a kiválasztott piacokon, a többieken 2021 elején), megfizethető áron.

Epson SureColor SC-R5000 / SC-R5000L

Nagyformátumú nyomtató víz- és szerves gyanta alapú gyanta tintákkal

A második őszi újdonság két 64 hüvelykes nagy formátumú nyomtatómodellek (SC-R5000 / SC-R5000L) a gyantás tintasugaras modellek sorából, amelyeket a nyomtatási szolgáltatók és a kreatív formatervező ügynökségek céloznak meg. Lehetőséget kínál számukra, hogy széles körű jelöléseket és nagy értékű alkalmazásokat készítsenek környezetvédelmi követelményekkel, minőségi eredménnyel. Az új R-sorozat ideális megoldást kínál és reagál a gyantaalapú festékekkel való munkavégzés jelenlegi ipari kihívásaira. Az Epson sokéves innovációjára támaszkodik a képalkotás, a színkezelés és a háttérszabályozás terén.

Minden új modell minőségi nyomtatási teljesítményt és színszabályozást kínál a tartós élettartamú PrecisionCore Micro TFP nyomtatófejnek köszönhetően. Pontos és megismételhető színeket képes biztosítani az első nyomtatástól az utolsó nyomtatásig. Mivel a piezoelektromos nyomtatófejeket nem befolyásolja hőbomlás, a cseppek elhelyezése és a pontméret a nyomtatófej egész élettartama alatt állandó marad. Ha a nyomtatófejet ki kell cserélni, akkor azt közvetlenül a kezelő teheti meg, ami egyszerűsíti az üzemeltetés idejét és a termelékenységet. A pontos hőmérséklet-szabályozás, amelyet 4 hőmérséklet-érzékelő felügyel, egyenletes színt biztosít minden irányban, széltől szélig és felülről lefelé. Három független fűtőállomás (henger előmelegítés / fűtés / utókezelés) biztosítja a színegyenletességet és az adathordozó kezelését. A gyártó kijelenti, hogy a hatékony szárítási és a megszilárdulási folyamat lehetővé teszi a laminálást és a szállítást ugyanazon a napon, így a felhasználók lerövidíthetik a feldolgozás idejét.

 

fotó forrás: epson.com

 

Az új 6 színű UltraChrome RS tintakészlet vízalapú és szagtalan. Ezért sokféle környezetben használható, például szállodákban, iskolákban, kórházakban, penziókban és különféle beltéri helyiségekben.

Ugyanakkor a nyomtató nagyon jól megtervezett nagy kapacitású tinta betöltési rendszerrel dicsekedhet 1,5 literes patronkapacitással a közepes nyomtatási mennyiséghez. Nagy nyomtatási mennyiség esetén az SC-R5000L számára rendelkezésre áll egy pár cserélhető tinta készlet meleg állapotban.

 

Rövid jellemzők

- Epson UltraChrome RS műgyanta-tinta széles színválasztékkal

- nagy karcállóság

- GreenGuard Gold, AgBB és francia-VOC tanúsítás

- precíz rendszer az adagoláshoz és a nyomatok tekercseléséhez

- lehetővé teszi a tekercses nyomtatást (tekercsről tekercsre) a maximális termelékenység érdekében

- fejlett automatikus feszültségkezelés (Ad-ATC) a legnagyobb adagolási pontosság és stabilitás érdekében

- önkarbantartási koncepció a nyomtatófej felhasználói (kezelő) cseréjéhez

- 4,3 "-es érintőképernyő az intuitív működés érdekében

- hangolt Epson Edge Print RIP szoftver a könnyű beállításhoz

- hot-swap funkció (SC-R5000L modell)

 

Ez a funkció lehetővé teszi a nyomtató működésének folytatását akkor is, ha a tintapatron üres, és automatikusan átvált a nyomtató második patronára. Az üres tintapatront nyomtatás közben kicserélik.

Új modelleknek már 2020 decemberében elérhetőnek kell lenniük egyes piacokon.