Irodaszerek és iskola

Xerox B1022V

A megfizethető Xerox B1022V többfunkciós eszköz kiváló minőségű monokróm nyomtatást és hatékony funkciókat kínál. Otthonába vagy kis irodájába egy univerzális többfunkciós készüléket kap, amely jó csatlakoztathatósággal és az érzékeny adatok védelmével rendelkezik. Az automatikus kétoldalas nyomtatás támogatása hozzájárul a nagyobb hatékonysághoz. Ha nagyobb mennyiségű fekete-fehér dokumentumot nyomtat, ez a modell megfelelő jelölt. Nemcsak nyomtatást, hanem másolást és színes szkennelést is képes kezelni, mindezt A3-as formátumban.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: lézer monokróm Felhasználás cég/háztartás: háztartás, kis iroda Nyomtató interfész: USB / LAN / Wi-Fi (opcionális)

Mobil csatlakozás: Apple AirPrint/ Mopria/ Xerox Print Service Plug-in for Android

Funkciók nyomtató/ többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás/ másolás/ szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A3 Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Magasság: 417 mm

Szélesség: 560 mm

Mélység: 555,3 mm

Tömeg: 25,8 kg

 

Formatervezés

A Xerox multifunkciós eszköz kellemes kéttónusú színben kapható, sötétkék és fehér színben. A kompakt méret masszív konstrukciót rejt, ami hozzájárul a készülék stabil működéséhez. A felső rész a síkágyas szkennerhez és a vezérlőpulthoz tartozik. A panelen vezérlőgombokat, numerikus billentyűzetet és egy kisebb fekete-fehér kijelzőt találunk. A jobb oldalon található az USB-gazda port az USB-meghajtókról történő közvetlen nyomtatáshoz. Alul van egy 250 lapos papíradagoló tálca és egy opcionális 100 lapos kézi adagolású bemenet oldalról. A középső elülső rész kinyitása után hozzáférhet a festékkazettához csere céljából. A papírkimenet a kezelőpanel alatt található. A gyári kidolgozás kiváló minőségű, a műanyagok erősek, a konstrukció még az igényes üzemelés során is stabil.

 

 

 

 

All-In-One funkciók

A Xerox B1022V univerzális nyomtató minőségi nyomtatási, másolási és szkennelési eszköz. Ez az alapmodell kiegészíthető Wi-Fi modullal és így bővíthetők az USB és LAN csatlakozások.

 

A többfunkciós készülék támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást. A nyomtatás mellett színes másolásra és szkennelésre is képes e-mailre, FTP-re vagy USB-meghajtóra. Nem hiányoznak a bizalmas dokumentumok biztonsági funkciói: 256 bites AES titkosítás, bejelentkezés, automatikus önaláírt tanúsítvány létrehozása, tanúsítvány elérési út ellenőrzése, FIPS 140-2, firmware ellenőrzés, IP-cím szűrés, SNMPv3, biztonságos nyomtatás, biztonsági tanúsítványkezelés és TLS / SSL.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A többfunkciós eszköz lézeres technológiával nyomtat monokróm módban 1200 x 1200 Dpi nyomtatási felbontással és 600 x 600 Dpi felbontással másol. Az első oldal nyomtatási ideje körülbelül 9 másodperc. A készülék percenként 22 oldalt nyomtat. A bemeneti adagolótálca kapacitása 250 lap, a kimeneté pedig 100 lap. A bemeneti kapacitás egy opcionális papírtálcával bővíthető. A dokumentumok minősége nagyon jó, a szöveg kisebb betűtípussal is éles.

 

A nyomtató előnyei

- kompakt méret

- stabil felépítés

- All-In-One funkció

- csatlakoztatás

- biztonsági funkciók

- nyomtatási minőség és sebesség

- A3 formátum támogatása

- duplex

 

A nyomtató hátrányai

- csak fekete-fehér nyomtatás

- kis fekete-fehér kijelző

- az ADF hiánya

 

Nyomtatókazetták

A nyomtató fekete Xerox 006R01731 jelölésű festékkazettával működik, 13 700 oldal kapacitással 5%-os lefedettség mellett. A nyomtatási költségek alacsonyak, és ez a modell alkalmas nagyobb mennyiségű nyomtatásra monokróm módban. A maximális munkaterhelés 55 000 oldal havonta.

 

 

Értékelés a végén

A Xerox B1022V monokromatikus multifunkció  egy megfizethető nyomtató jó tulajdonságokkal, csatlakozási lehetőséggel és gyors, kiváló minőségű nyomtatással. Kompakt méretének köszönhetően nem foglal sok helyet az irodában. Előnye az A3 formátum és az automatikus kétoldalas nyomtatás támogatása. A Xerox Web Server szoftver megkönnyíti a közvetlenül a számítógépen futó eszközök távoli kezelését.  Pozitívum  a megbízható dokumentumok védelme a jogosulatlan címzettekkel szemben a biztonsági funkciók segítségével. Hátrányként megemlíthetjük a kisebb fekete-fehér kijelzőt, az ADF hiányát és a modul használatával opcionális Wi-Fi-t. A nyomtatási költségek alacsonyak. A nyomtató alkalmas kisebb irodai vagy otthoni használatra, több felhasználóval, nagyobb mennyiségű fekete-fehér nyomtatáshoz.