Irodaszerek

Xerox B315

A Xerox B315 többfunkciós nyomtató egy kiváló minőségű monokróm nyomtató kis- és közepes méretű, több felhasználós irodákba vagy otthoni irodába. Bárhol megfelel, ahol nagyobb mennyiségű nyomatot nyomtatnak. Gyors nyomtatás és megbízható működés jellemzi. Ennek a modellnek az egyik meghatározó tulajdonsága, hogy hozzáfér a Xerox Workflow Central platformhoz. Célja a munkafeladatok és a dokumentumokkal való munka hatékonyabbá tétele.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: monokróm lézer Felhasználás cég/háztartás: kisvállalkozás, otthoni iroda

Nyomtató interfész: USB/LAN/Wi-Fi

Mobil csatlakozás: AirPrint/ Mopria Print Service/ Mopria Scan

Funkciók nyomtató/többfunkciós : többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés/fax

Maximális nyomtatási formátum: A4 Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 411 mm

Mélység: 366 mm

Magasság: 339 mm

Tömeg: 12,8 kg

 

A kialakítása ideális az irodába

A Xerox B315 multifunkciós készülék ergonomikus kialakítással és stabil felépítéssel rendelkezik. A készülék teste finoman lekerekített élekkel rendelkezik. A felső rész egy síkágyas lapolvasóhoz tartozik, masszívabb automatikus dokumentumadagolóval. Az elülső jobb oldalon egy dönthető, négyzet alakú panel található, érintőképernyős LCD-kijelzővel. A készülék előlapján egy nyitható fedél található, amely mögött van hely a festékkazetta és a képalkotó egység számára. Az alsó részen van egy bemeneti tálca, amely 250 papírlap befogadására alkalmas. A csatlakozók a csatlakozáshoz (fax, Ethernet, usb) és az elektromos hálózathoz való csatlakozáshoz a hátoldalon találhatók. A gyári feldolgozás kiváló minőségű, a készülék stabil felépítésű és tömör műanyag testtel rendelkezik. A nyomtató kialakítása illeszkedik egy modern irodába.

 

 

4 az 1-ben funkciók

A Xerox B315 modell egy univerzális készülék a nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás teljes funkciójával. A bőséges csatlakoztathatóságot a számítógéphez USB-kábellel, a LAN-hálózathoz Ethernet-kábellel történő csatlakozással és a Wi-Fi-n keresztüli vezeték nélküli csatlakozással biztosítja. A készülék olyan alkalmazásokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a mobileszközökről, táblagépekről vagy laptopokról történő nyomtatást és szkennelést. Az Apple Air Print és a Wi-Fi Direct is támogatott. A munka hatékonyságát növeli az automatikus kétoldalas nyomtatástnak és az eredetik automatikus adagolásának a támogatása szkennelés közben. A többfunkciós eszköz támogatja a Xerox Workflow Central platformhoz való hozzáférést. Számos érdekes funkciót tartalmaz.

     

-dokumentumok fordítása más nyelvekre

- kézzel írott jegyzetek megosztható és szerkeszthető dokumentumokká alakítása

- hangfájlok létrehozása jelentésekből, amelyeket bármikor meghallgathat

- automatikus tartalommódosítás a titkosság megőrzése érdekében

- a beolvasások konvertálása Microsoft Office formátumokba

- hosszú dokumentumok tömörítése a gyorsabb olvasás érdekében

- hozzáférés a kombinált munkafolyamatokhoz és a felhőalapú tárhelyre történő fájlok továbbításához

A jelentkezés ugyan fizetős, de az ingyenes időszakban kipróbálhatja előnyeit.

A nyomtató támogatja a négypontos biztonsági megközelítést, amely segít a kiberfenyegetések és támadások észlelésében és az ellenük való védekezésben minden sebezhetőségi szinten. A védelmi funkciók közé tartozik az alábbiak elleni védelem:

- hálózati és adatátviteli zavarok

- védelem az illetéktelen hozzáférés ellen

- adattitkosítás és biztonságos felülírás

- az egyes dokumentumok biztonsága 

Az eszköz beépített biztonsági funkciói közé tartozik a bizalmas nyomtatás, a digitálisan aláírt firmware-frissítések, a bejelentkezési szűrés és az USB-port védelme.

 

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A többfunkciós készülék monokróm módban nyomtat 600 x 600 dpi nyomtatási felbontással. Az első nyomatot 5,8 másodperc alatt kapja meg. Az első példány elküldésének ideje 5,3 másodperc. Percenként legfeljebb 42 oldalt nyomtathat A4-es formátumban. Az ajánlott havi nyomtatás körülbelül 8000 oldal. A maximális havi munkaciklus 80 000 nyomat. A nyomtatás és a másolás minősége kiváló. Kisebb betűtípussal is éles a szöveg.

 

A nyomtató előnyei

- modern dizájn

- stabil felépítés

- 4 az 1-ben funkciók

- nyomtatási minőség és sebesség

- biztonsági funkciók

- Xerox Workflow Central támogatás

- gazdag csatlakoztatás

- duplex

- RADF

 - egyszerű vezérlés

 

A nyomtató hátrányai

- bemeneti tálca kapacitása

- nem nyomtat színesen 

Festékkazetták a nyomtatóhoz

A Xerox B315 nyomtató egyetlen fekete festékkazettával nyomtat. Az ajánlat tartalmazza a 3000 oldal kapacitású Xerox 006R04379 festékkazettát, a 8000 oldal kapacitású Xerox 006R04380 festékkazettát és a nagy kapacitású Xerox 006R04381 tonerkazettát, 20 000 oldal kapacitásig.

Értékelés

A Xerox B315 univerzális monokróm nyomtató négy teljes értékű funkciót kínál: nyomtatást, másolást, szkennelést és faxolást. Nagyon jó csatlakozási lehetőséget és további funkciókat tartalmaz a Xerox Workflow Central segítségével. A hatékonyabb használat érdekében a nyomtató támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást és a kétoldalas automatikus dokumentumadagolót. Ez a modell kis és közepes méretű irodák számára alkalmas, ahol a fekete-fehér nyomtatás havi mennyisége akár 8000 oldal is lehet. A biztonsági funkciók nagy előnyt jelentenek a vállalati környezetben. Hátrányként értékeljük a bemeneti papírtálcát, ami 250 lapos kapacitással csak átlagos. Színes nyomtatásról sajnos itt le kell mondanunk. A többfunkciós készülék jó választás kis munkacsoportok vagy több felhasználós otthoni irodák számára.