Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Xerox WorkCentre 3025BI multifunkciós készülék

Lézeres monokróm multifunkciós készülékek megfizethető áron

A lézer multifunkciós nyomtatók népszerűsége gyorsan növekszik. Ma minden gyártó ilyen típusú készüléket is kínál a portfóliójában. Megfizethető árat kaptak a kisebb vállalatok és háztartások multifunkcionális eszközei is. Bár a színes lézernyomtatók ára még mindig emelkedik, a monokróm lézernyomtatók és a multifunkciós készülékek már mindenki számára megfizethetőek. A Xerox WorkCentre 3025BI olyan kategóriába tartozik, ahol a teljesítmény, a nyomtatási minőség és az árarány nagyon jó. Ez nemcsak a kisvállalkozások, hanem a háztartások számára is érdekes eszköz.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: lézer monokróm

Felhasználás vállalat / háztartás: kisvállalkozás, háztartás

Nyomtató interfész: USB / WI-FI

Funkciók nyomtató / többfunkció: többfunkciós - nyomtatás / másolás/szkennelés/ AirPrint / Cloud Print

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: nem

Kijelző: igen (információs szegmens)

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 406 mm

Mélység: 360 mm

Magasság: 257 mm

Tömeg: 7,5 kg

 

Formatervezés

A modell kialakítása inkább az irodai berendezések ilyen klasszikusához tartozik. A méret egészen kellemes, még akkor is, ha a készülék nem a legkisebbek közé tartozik, és nem kell elférnie az íróasztalon. Az élek kissé lekerekítettek és az ergonómia jó szinten van. A színes kialakítás a Xerox nyomtatók szellemében van kialakítva, fehér és tipikus kék színnel. Az elülső oldalon található gyártó logója szintén kék. A hosszirányú kezelőpanelt szürke szín különbözteti meg, és összességében ezek a színek szépen vannak egybehangolva. Az irányítás egyszerű néhány gombbal, és van egy kijelző is. Ez azonban kicsi, csak informatív az adatbázis számára, ami kár, mert a kezelőpanalen elég hely van. A készülék feldolgozása nagyon jó minőségű, és a felhasznált műanyagok elég erősek. Az alsó rész a papírkimenethez tartozik. Annak ellenére, hogy nem nagyon lelkesedtünk ennek a multifunkciós készüléknek a kialakításával, klasszikus kialakítás senkit sem sérthet meg. És ami fontos, az az irányítás jó hozzáférhetősége, és  a készüléken való nyomtatás  nagyon kényelmes.

A funkciók nem okoznak csalódást

A Xerox WorkCentre 3025BI multifunkciós készülék nemcsak fekete-fehér nyomtatással, hanem másolási és szkennelési funkcióval (színes szkennelés) is rendelkezik. Klasszikus csatlakozást kínál szabványos USB-kábellel (USB 2.0) vagy vezeték nélküli kapcsolatot Wi-Fi-n keresztül. Élvezheti a mobileszközről történő nyomtatást, valamint az AirPrint, a Google Print és a Xerox PrintBack támogatását. A memória kapacitása 128 MB, a processzor frekvenciája pedig 600 MHz, ami elegendő a nyomtatási feladatok gyors futtatásához. Az eszköz nemcsak az összes Windows és Mac OS operációs rendszert támogatja, hanem a Linux kiadásokat és a szerver operációs rendszereket is. A készülék beállításaiban kiválaszthatja a festéktakarékos módot, a füzetnyomtatást, a poszternyomtatást, valamint az üres oldalak kihagyását, és több oldalt nyomtathat egy papírlapra.

Nyomtatási sebesség és minőség

Kiváló a fekete-fehér dokumentumok nyomtatása. 1200 x 1200 dpi felbontással a nyomatok élesek és nagyon jó minőségűek. A nyomtaó percenként 20 oldalt nyomtat jó minőségben(ISO / IEC 24734). Az első oldal kinyomtatása körülbelül 8,5 másodpercet vesz igénybe, a bemelegedési idő pedig 30 másodperc alatt van. Az ajánlott havi mennyiség 1000 oldal, de ennek a modellnek a maximális havi terhelése körülbelül 15 000 A4-es oldal. Sajnos a multifunkciós készülék nem támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást. A bemeneti adagolótálca maximális kapacitása 150 lap, az adagoló pedig 40 lapos. A kimeneti kapacitás 100 papírlap. Minden típusú irodai papír, karton, borítékok, sima papír és újrahasznosított papír támogatott.

 

A nyomtató előnyei

- nyomtatási minőség

- nyomtatási sebesség

- Wi-Fi támogatás

- egyszerű kezelés

- alacsony nyomtatási költségek

- fogyasztási megtakarítás

- könnyű festékcsere

- az ár

 

A nyomtató hátrányai 

- csak fekete-fehér nyomtatás

- a duplex nyomtatás hiányzik (csak manuális duplex)

- kicsi kijelző ( nehezen olvasható, zavaros menü)

- hiányzik a kijelző háttérvilágítása

- egy kicsit meredekebb első Wi-Fi beállítás (a telepítés során csatlakoztatni kell, majd kihúzni az USB kábelt)

 

Nyomtatópatronok

A Xerox WorkCentre 3025BI lézertechnikával nyomtat és fekete tonert használ a monokróm nyomtatáshoz. A Xerox 106R02773 címkével ellátott normál festéktoner 1500 A4-es oldalt képes lefedni. Kettős csomagként is kapható, Xerox 106R03048 festékkazetta címkével (2 x 1500 oldal).

Értékelés

A Xerox WorkCentre 3025BI multifunkciós készülék gazdaságos, megfizethető lézereszköznek minősíthető, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik nagyobb mennyiségű dokumentum fekete-fehér nyomtatásához. Ráadásul másolással és beolvasással is rendelkezik, mindez egyetlen eszközről és vezeték nélküli csatlakoztatással. Használható többtagú háztartásban, de kisvállalkozásban is.

Tipp az Ön számára

Ezt a modellt faxal és LAN-kapcsolat támogatásával ellátott változatban is értékesítik. Ugyanaz a Xerox WorkCentre Model 3025 sorozat megnevezése csak megnevezésében különbözik. A fax nélküli modellhez tartozó BI és az NI megnevezés a faxot tartalmazó LAN verzióhoz tartozik. Az árkülönbség az eladótól függően 50 € körül mozog.