Irodaszerek és iskola

Xiaomi 1S fotónyomtató

Az intelligens Xiaomi 1S fotónyomtató kiváló segítőtárs a gyors azonnali nyomtatáshoz. Különböző méretű fényképeket, fényképeket igazolványra és mindezt vezeték nélküli kapcsolat segítségével képes nyomtatni. A gyártó Xiaomi azt állítja, hogy könnyedén csatlakozik mobiltelefonhoz, és kevesebb mint 1 perc alatt HD minőségű fényképeket nyomtat.

 

A Xiaomi 1S innovatív dizájnja

A Xiaomi 1S stílusos, innovatív dizájnnal rendelkezik. Fehér színváltozatban kapható. Az elülső oldalon a logó, maximum 20 lap befogadására alkalmas papíradagoló tálca és állapotjelző LED-ek találhatók. Felül a bekapcsológomb és a hot spot gombok találhatók. Egy kis rekesz nyílik azon az oldalon, ahová be kell helyezni a kazettát. A Xiaomi azt javasolja, hogy egyszerre 20 lapot használjon a 6 hüvelykes mérethez és 10 lapot a 3 hüvelykes mérethez.

 

A nyomtató kétféle papírméretet támogat: 6 hüvelykest és 3 hüvelykest. A Xiaomi 1S 24 V feszültségen és 1,6 A-en működik. A 802.11b /g/n Wi-Fi támogatást tartalmazza.  Tömege 1,2 kg, méretei 194 × 124,6 × 83,6 mm. A csomag tartalma: 1 x 1S nyomtató, 1 x hálózati adapter, 1 x kazetta, csomag fotópapír, 1 x 3 hüvelykes papírtálca.

A fotónyomtató kétféle méretben képes 300 dpi felbontású fényképeket nyomtatni. A fotók lehetnek klasszikus 6 hüvelykes 100 x 148 mm-es vagy 3 hüvelykes 86 x 102 mm-esek. Ezen kívül fotókat is nyomtathat személyi igazolványokhoz és más igazolványokhoz is.

A nyomtató másik előnye, hogy nyomtatás közben automatikusan átlátszó védőréteget helyez fel. Ezáltal a képek vízállóak, ellenállnak a pornak, az ujjlenyomatok szennyeződéseinek stb. Ily módon a fotók tovább kibírják a használatot az évek során fakulás vagy sárgás árnyalat nélkül.

Intelligens csatlakoztatás egy alkalmazás segítségével

Az intelligens nyomtató támogatja a mobiltelefonok, táblagépek és számítógépek csatlakoztatását is. A Mi Home/Xiaomi Home alkalmazással közvetlenül nyomtathat fényképeket. Támogatja a távoli nyomtatást is, ahol bárhol kiválaszthatja a fényképeket az alkalmazáson keresztül, és az otthoni nyomtató kinyomtatja azokat. A nyomtató hotspottal is rendelkezik, a mobiltelefon pedig bekapcsolás után egyszerűen csatlakozik hozzá, és az App nélkül is kinyomtatja a fotókat.

 

Nyomtatási minőség

A gyártó nagyon jó HD képminőséget garantál. A nyomatok professzionális minőségű szublimációs nyomtatási technológiával rendelkeznek, ahol minden színpont 256 szint renderelő képességgel rendelkezik. A nyomtató ezt akár 300 dpi-s felbontással, 16,7 millió színben, szélesebb színskálával teszi.

A felhasználók a MIJIA alkalmazást is használhatják fényképes igazolványok nyomtatására. Előre beállított sablonokat tartalmaz az általánosan használt fényképes igazolványokhoz, mint például a japán, amerikai és uniós vízumokhoz. A MIJIA alkalmazás szerkesztési, szűrők alkalmazási, forgatási és körbevágási funkciókkal is rendelkezik.

 

Termékleírás

Nyomtatási technológia: Festékszublimációs

Színátmenet: 256

Nyomtatási sebesség: 57 s

Mopria Press: Igen

Wifi Direct Print: Igen

Air Print: Igen

Vezeték nélküli csatlakoztatás: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz

Méretek: 194 x 124,6 x 83,6 mm

Nyomtatási felbontás: 300 dpi

Fotópapír mérete: 6", 3"

Tömeg: körülbelül 1,2 kg

 

A Xiaomi 1S fotónyomtató egy érdekes termék, amely az EU piacán is elérhető 140 euró körüli áron.